Palvelut

Viimeistelemme pinnan

Rakennusliikkeille

Kilpailukykyistä pintaurakointia ja sisärakentamista laadusta tinkimättä

Olemme erikoistuneet aliurakoimaan rakennusliikkeille kipsilevypintojen viimeistelytöitä sekä sisärakentamisen eri osa-alueita. 

Työt sovitetaan jokaisen projektin aikatauluun ja suoritetaan kustannustehokkaasti, mahdollisimman pölyttömästi ja ensiluokkaisella laadulla.

Takuutyömme kattaa jälki- ja vuositarkastuksen mukanaan tuomat vastuut.

20180604_154335
IMG_8284

Yrityksille

Joustava kumppani toimitilasi remonttiin

Toteutamme toimistojen ja tuotantotilojen saneeraus- ja muutostyöt sekä pienemmät korjaukset ja huollot pitkällä kokemuksella ja korkeilla laatukriteereillä niin yksityisellä, kuin kuntasektorilla.

Yksityisasiakkaille

Korkeatasoista ja luotettavaa palvelua

Tarjoamme kotitalouksille laajan osaamisen uudiskohteiden tasoite- ja maalaustöiden ja sisärakentamisen sekä kaikenkokoisten kodin remonttien muodossa asiakaslähtöisellä otteella ja korkealaatuisella lopputuloksella.

20190225_135418

Palvelumme

Kipsilevypintojen viimeistely
Maalaustyöt
Tasoitetyöt
Väliseinät ja alakatot
Laatoitustyöt
Sisävalmistusvaiheen viimeistelytyöt
Mikrosementti
Efektipinnoitteet ja -maalit
Vahinkosaneeraustyöt

Miksi valita meidät?

Luotettavuus

Asiakkaidemme luottamus ja tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää ja vaalimalla tätä luottamusta luomme pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Toteutamme työmme aina suunnitelmallisesti ja sovitun mukaisesti, korkeatasoisesta lopputuloksesta ja laadukkaista materiaaleista tinkimättä.

 

Laatu

Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja pyrimme jokaisessa kohteessa tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaimman mahdollisen lopputuloksen. Tähän ajattelutapaan yhdistämällä  oikeat materiaalit, luomme asiakkaillemme tyylikkäitä ja aikaa kestäviä pintoja.

Yhteistyö

Kommunikoimme aktiivisesti asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme sekä muiden työmaalla toimivien urakoitsijoiden kanssa, jotta jokainen työvaihe saataisiin toteutettua mahdollisimman sujuvasti.

Pyydä ilmainen arvio projektillesi

Copyright © 2019. Rakennuspalvelu Paami