Yritys

Viimeistelemme pinnan

Tietoa meistä

Korkeatasoista ja luotettavaa rakentamisen ja remontoinnin palvelua rakennusliikkeille, yrityksille ja yksityisasiakkaille Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella.

Olipa projekti uudiskohde, suurempi aliurakka rakennusliikkeelle, yrityksen toimitilamuutos tai remontti yksityisasiakkaalle me Rakennuspalvelu Paamilla viimeistelemme pinnan ammattitaidolla, joka takaa ensiluokkaisen lopputuloksen työn jokaista yksityiskohtaa myöden.

Olemme ylpeitä työmme laadusta ja tarjoamastamme korkean tason palvelusta, jonka mahdollistaa myös omalta osaltaan laaja ja erittäin ammattitaitoinen yhteistyöverkostomme. Näiden yhteistyökumppaneiden avulla voimme tarjota entistä monipuolisempia palveluita asiakkaillemme.

Asiakastyytyväisyys on prioriteettimme ja pystymmekin vastaamaan laajan ja vaativan asiakaskuntamme monimuotoisiin tarpeisiin suunnitelmallisesti, kustannustehokkaasti ja korkeilla laatuvaatimuksilla toteutetulla työllä.

20181229_091839
IMG_9418

Rakennuspalvelu paami

On Lahtelainen pintaurakointi- ja sisärakennusalaan erikoistunut yritys. Päijät-Hämeen lisäksi toimialueeseemme kuuluvat Kanta-Häme ja Uusimaa.

Tuotamme korkealaatuisia palveluita asiakkaillemme, joihin lukeutuvat rakennusliikkeet, yritykset ja yksityisasiakkaat.

 

Pyydä ilmainen arvio projektillesi

Copyright © 2019. Rakennuspalvelu Paami